Vi ny kunskap

Under 15 år har vi spelat in 532 helt videobaserade kurser.

Moderskeppet är redan Sveriges största utbildare inom foto och bildbefont-handling. Nu har vi tagit samma varma omsorg och pedagogik till ett nytt ämnesområde.

Våren 2020 startade vi Moderskeppet SoMe, riktad till dig som arbetar med sociala medier och digital marknadsföring.

”Testa dig fram” är ett råd du får alldeles för ofta

Ny teknik och nya digitala verktyg är utmanande. Det går tjugo inspiratörer på dussinet med samma uppmaning till dig: ”Bara kör på och testa dig fram!” Som om bristen på mod var hela problemet.

Alla lär på olika sätt. Det finns alltid de som spenderar sin tid på att googla och prova eller famla sig fram. Ett självvalt problembaserat lärande som gärna återberättas och jämställs med hjältedåd.

Jag gör inte sajter för dem, och kommer aldrig att göra det heller. Låt dem hacka sönder sin arbetsdag med att googla.

Moderskeppets kurser har alltid funnits för dig som vill ha en professionell lärare som förklarar hur du gör och varför. Undervisning som samlar och organiserar kunskapen, så att du slipper leta upp varenda pusselbit du behöver för att förstå.

På våra sajter möter du lärare som lagt ofattbart mycket tid på att researcha, planera och skapa en kurs. Så att du kan lära dig både pedagogiskt tydligt och effektivt.

SoMe samlar mitt teams absolut bästa onlinekurser om sociala medier i ett årsabonnemang. Därför är det en kunskapsplats för dig som har sociala medier som arbetsuppgift. För dig som absolut inte saknar mod, men garanterat saknar både tålamod och tid för att googla varje steg du ska ta.

Välkommen.

Mattias Karlsson Sjöberg
Grundare av Moderskeppet

Skapat för dig av ett helt team

Vi är 18 personer baserade i Jönköping, med små filialer i Göteborg och Linköping. Alla brinner vi för att skapa onlineutbildning och hjälpa dig att lyckas.


Moderskeppet SoMe ägs av Pixondu AB

Och Pixondu är helt enkelt Fredrik, Mattias och Anders på Moderskeppet. Alla tre arbetar dagligen med att ge kunskap till dig som medlem.