Sprid din verksamhet på YouTube

Nio av tio svenskar tittar på YouTube. Våra onlinekurser ger dig den kunskap som du behöver för att nå ut till dem. Du kan också bli en stjärna på YouTube!

Filip Pilthammar, lärare på SoMe

Nå ut på världens näst största sökmotor

Kom igång med din YouTube-kanal. Kursen din chans att nå ut till dina kunder, följare eller medlemmar.

Sanna Lund guidar dig när du bygger din kanal och laddar upp video. Du får pejl på hur du ökar tittandet med spellistor, kort och slutskärm.

Bli YouTube-hjälte genom att bygga upp en proffsig studio på kontoret. En plats där ni snabbt och smidigt kan spela in snygga klipp och presentationer. Utan de störningar som en dålig bild- eller ljudkvalitet innebär.

Filip Pilthammar är din guide till det du ska köpa, hur du ska bygga och hur du spelar in i studion.

Bli ett proffs på livepresentationer

Live innebär stress om du inte är tillräckligt förberedd. Tekniken strular. Det är lätt att du tappar fokus på din sändning.

Här får du handfasta tips på planering, struktur och test innan livesändning. Så att du känner dig trygg när det väl är skarpt läge.

Boosta din kreativitet

Kreativitet är inte någon dold talang som vissa föds till. Alla har det i sig. Med enkla tekniker, och lite träning, kan du lära dig att framkalla kreativitet när som helst.

Liza Rudolfsson är din guide som hjälper dig igång med övningar som ger nya infallsvinklar och idéer. Se kursen. Ta på dig kreativitets-hatten. Skapa nästa virala video!