Onlinekurser om att skapa nyhetsbrev

Att dela ditt innehåll via mejl är fortfarande det bästa sättet att nå ut till din följarskara. Lär dig hur du skapar nyhetsbrev som läsaren vill ta del av och agerar på.

Bli medlem från 299 kr

Så får du nyhetsbrevet läst

RekommenderadAlltför många viktiga nyhetsbrev hamnar i skräpposten. Copywritern Maria Cohen Nycander lär dig både att tänka och skriva rätt, så att du lyckas med dina brev.

Få konkreta skrivtips för hur du når ut till din målgrupp. Så som att skapa en årsplan, hur du arbetar med textens olika beståndsdelar samt hur du ska tänka med din CTA (Call to Action).

Se kursen: Skriva nyhetsbrev

Vem skriver du för?

PopulärastPrecis som vi skriver till dig nu, så ska du skriva till den som läser dina texter. Oavsett om du skriver nyhetsbrev eller i dina social medie-kanaler. Du måste veta vem du skriver till, för att kunna skriva texter som blir lästa.

Eva Sahlström är skribent och språkrådgivare. Hon lär dig att skriva för att engagera!

Se kursen: Skriv för att engagera

Moderskeppets sajter på iPad.

För dig som vill lära dig allt

Skaffa stora medlemspaketet

Moderskeppet Premium

Lär dig verktyget Mailchimp

RekommenderadI den här kursen lär du dig skapa ditt nyhetsbrev med ett av de största verktygen: Mailchimp. Gabriella Kjeilen lär dig att skapa ett konto och hitta runt i verktyget, men även att skicka ditt första brev.

Du lär dig även att ta fram en tydlig plan för ditt nyhetsbrev, vad det ska ge dig och företaget du jobbar på, men också vad det ska ge till din prenumerant. Du får även tips på hur du skaffar nya och tar hand om befintliga prenumeranter.

Se kursen om Mailchimp

Guider och mallar för dina digitala kanaler

Ta fram en persona, plan och publiceringskalender för ditt nyhetsbrev med hjälp av vår mallar.

E-böcker i skrivande

Som medlem har du tillgång till våra E-böcker. Lär, lär och inspireras.

Skriv så någon bryr sig
Skrivregler för alla
Tio knep för ditt skrivande
Ordning och reda för kreativa