Hitta ditt nätverk på LinkedIn

Lär dig arbeta smart med LinkedIn för att stärka ditt varumärke och bygga upp långsiktigt hållbara affärsrelationer.

Kom igång med LinkedIn

En företagssida är en plattform där du lyfter fram nyheter eller delar kunskap från din bransch. På sidan kan du och dina medarbetare samarbeta för att väcka uppmärksamhet för företaget.

Anna Holmberg guidar dig steg för steg från start till att skapa innehåll. Då får dessutom tips om hur du planerar, mäter och analyserar dina inlägg för att nå större framgång.

LinkedIn är en värdefull plattform för nätverkande. Med den som verktyg bygger du upp långsiktigt hållbara affärsrelationer.

I den här kursen lär Calle Jonzon dig hitta din professionella roll, rätt fokus med din närvaro och skaka av dig tanken om att LinkedIn är som vilket socialt medie som helst.

Lär dig LinkedIn Campaign Manager

Nu har du stenkoll på hur du skapar en företagssida, du kan nätverka på plattformen, men hur får du folk till din hemsida? Genom annonser så klart!

Marknadsföringsexperten Fredrik Larsson lär dig hantera annonsverktyget LinkedIn Campaign Manager. Så att du kan skapa, analysera och optimera annonser.

Nå ut som kommun

Lunds kommun har en klar strategi för sina fyra kanaler på sociala medier: Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn. I den här intervjun berättar Annika Henning om deras arbete.

Du får tips på hur du kan tänka gällande syfte och innehåll. Du lär dig också betydelsen av att sätta mål och följa upp resultatet – och låta det påverka dina kommande inlägg.

Skapa tillgänglighet

Tillgängligt innehåll är något du kanske förväntar dig. Men vad händer när synen och hörseln försvinner? Hur uppfattar du innehållet i den digitala världen då?

I den här kursen lär Anna Carlsson dig hur du skapar innehåll som kan spridas till alla. Hon lär dig hur du skapar alt-texter till dina bilder, undertextar filmer och skriver lättförståeliga inlägg.

Boosta kreativiteten

Att få fram kreativiteten när den behövs som mest är ibland svårt, eller näst intill omöjligt, det vet vi alla.

Men med enkla tekniker, och lite träning, kan du lära dig att framkalla kreativitet när som helst. Liza Rudolfsson arbetar med att utveckla företag genom att få dem att jobba med just kreativitet.

Så se kursen, ta på dig kreativitets-hatten och börja nätverka!