Bli ett proffs på Instagram

Ta fram medvetna strategier, skapa innehåll som är värdefullt för följarna och schemalägg för tydlig struktur. Våra kurser lär dig hur.

Natasha Rydell, lärare på SoMe

Utveckla din strategi för Instagram

Ta fram en tydlig plan för Instagram. En kurs för dig som arbetar med sociala medier på jobbet och som vill skapa struktur.

Gabriella Kjeilen hjälper dig fram till färdigt publiceringsschema. Dessutom får du lära dig många funktioner i appen.

Nå ut med annonser på Instagram

Att synas på Instagram är svårt utan annonsering och Natasha Rydell lär dig hur.

Lär dig hur annonsering på Instagram fungerar. Få grepp om arbetsflödet och hur du ska tänka med målgrupp och målsättning.

Lär dig förstå algoritmen

Instagrams flöde styrs av den hemliga algoritmenVem får se det du postar? Den belönar dig när du visar engagemang och straffar dig om du försöker luras.

Anders Jensen lär dig hur du använda algoritmen till din fördel och undvika de vanligaste fallgroparna.

Tillgängligt innehåll

Kan alla se vad du lägger ut, höra vad du säger och förstå dina hashtags?

Anna Carlsson lär dig skapa tillgängligt material. Få kontroll på alt-texter, skapa undertexter och se hur kontrast och färg spelar roll.

Skapa ett levande flöde

Att skapa intresse och engagemang i nutid är svårt. Kanske ännu svårare om det man sysslar med i huvudsak handlar om dåtid.

Livrustkammaren har idag över 50 000 följare på Instagram. Jonas Lindwall berättar i reportage hur de jobbar för att hålla sitt flöde, om döda ting, levande.

Boosta din kreativitet

Kreativitet är inte någon dold talang som vissa föds till. Alla har det i sig. Med enkla tekniker kan du lära dig att framkalla kreativitet.

Liza Rudolfsson är din guide som hjälper dig med övningar som ger nya infallsvinklar och idéer.