Nå ut genom Facebook

Lär dig ta fram medvetna strategier för din annonsering och hur du sänder webbseminarium för att nå dina följare.

Åsa Wallenrud, lärare på SoMe

Sänd webbseminarium och föreläsningar

En livesändning innebär ett stort stresspåslag om du inte är tillräckligt förberedd.

I den här kursen får du handfasta tips för hur du planerar, strukturerar och testkör din livesändning så att du känner dig trygg när det väl är skarpt läge.

Kommunicera i krisen

En kris når tusentals människor med blixtens hastighet på sociala medier som Facebook. Men hur ska du egentligen tänka när en kris uppstår?

Kommunikationsexperten Carina Ridenius lär dig hantera kriskommunikation, ger dig enkla knep för hur du ska analysera och skapar rätt timing i ditt budskap.

Nå ut som företag

Att skapa intresse och engagemang i nutid är svårt. Kanske ännu svårare om det man sysslar med i huvudsak handlar om dåtid.

Jonas Lindwall är en av personerna bakom Facebook-kontot ”Livrustkammaren” och i det här reportaget berättar han hur de jobbar för att hålla sitt flöde, om döda ting, levande.

Nå ut som influencer

Möt fotografen och multientreprenören Elin Kero och ta del av hennes resa från tonårsbloggare till affärskvinna.

I ett djuplodande reportage av Moderskeppets Gustaf Söderström visar Elin att det går att nå sin dröm – i hennes fall att leva på sina sociala medier.

Skapa tillgänglighet

Att videon har tagit över i Facebook-flödet kanske du har märkt. Har du också märkt att det är otroligt jobbigt att behöva klicka på videon och sätta igång ljudet för att uppfatta vad som sägs?

Det här är ett problem för många, och i den här kursen lär Anna Carlsson dig hur du skapar tillgängligt material för dina följare.

Boosta kreativiteten

Med enkla tekniker, och lite träning, kan du lära dig att framkalla kreativitet när som helst. Liza Rudolfsson arbetar med att utveckla företag genom att få dem att jobba med just kreativitet.

Så se kursen, ta på dig kreativitets-hatten och skriv din bästa statusuppdatering någonsin!

Fler kurser hos Moderskeppet

För dig som är medlem på SoMe ingår hela utbudet på Moderskeppet Foto. Där hittar du kurserna som lär dig fota, film och redigera innehåll till Facebook. Följ med i kurserna så är du snart en stjärna på att skapa innehåll som sticker ut i flödet.